Wie zijn wij

In juni 2013 hebben André, Marieke, Richard en Wouter meegedaan aan de Survival Challenge Zeewolde (10 km).

Deze ervaring was dermate positief dat we hebben besloten er wat meer werk van te maken.

mudmaster

Een aantal supporters hebben, enthousiast geworden door het zien van de Survival Challenge of de beelden die daarvan zijn gemaakt, besloten zich te gaan voorbereiden voor de Survival Challenge 2014. De bovengenoemde vier die zich al aan de uitdaging gewaagd hebben konden het ondertussen niet laten om rond te kijken naar ‘meer’. Al snel werd besloten dat er ‘meer’ gehaald zou kunnen worden in Biddinghuizen. Daar werd op 28/29 2013 september immers Mud Masters georganiseerd. Edwin had zich ondertussen aangesloten en het vijftal heeft zich ingeschreven voor startserie Whiskey (12 km) op zondag de 29e.

Dit evenement hebben we intussen al weer lang achter ons gelaten en ook de 18 km van Mud Masters Haarlemmermeer 2014 hebben we inmiddels weer uit de kleding gewassen.

Het volgende gezamelijke doel is de Survival Challenge 2014 in Zeewolde waar we de 10 km zullen afleggen met een aantal nieuwe teamleden.

Verder staan ons nog wat andere mooie evenementen te wachten en worden er links en rechts wat uitstapjes gemaakt buiten het groepsverband. Welke dat zijn kan worden bekeken op de individuele pagina’s.